2023-06-19
木金饺子制作所只收现金,唔洗加一~味道评分:☄️(highest_surprise)/☀️/🌤(pass)/⛅️/💨(lowest)☀️阿妈家姐omakase 煎饺 $788种口味各一🙃胜在肉饀扎实,每一只饺子都系满满当当的,诚意十足!虽然煎饺偏油,但配有腌萝卜帮手解腻~~私心推荐: 和风咖喱豚肉饺&黑松露芝士豚肉饺,真系必食😍😍☀️无骨明太子鸡翼 $38好特别~~同平时既明太子酱有d唔一样,满满的明太子包系鸡翼里面,佢既味道系:入口会令我有种错觉佢系辣既,咬多两下发现原来唔辣😂鸡翼即叫即制,烧得岩岩好外脆内滑,好味!☀️低糖鲜柠香橙百香果红茶 $14味道唔错,有助解渴&解腻👍🏻❤️🔥网上评价有人中意有人唔中意><❤️🔥我自己之前食过一次汤饺好似都冇话特别惊喜到我,但今次又唔差㖞~~❤️🔥❤️🔥❤️🔥既然你睇到尼度,不妨比个like & comment & follow @gulugirl102 ~话比我知你有睇,比啲动力我丫❤️🔥最后既最后,口味尼家野因人而异啦~
只收现金,唔洗加一~
☀️阿妈家姐omakase 煎饺 $78
8种口味各一🙃
私心推荐: 和风咖喱豚肉饺&黑松露芝士豚肉饺,真系必食😍😍
☀️无骨明太子鸡翼 $38
鸡翼即叫即制,烧得岩岩好外脆内滑,好味!
☀️低糖鲜柠香橙百香果红茶 $14
味道唔错,有助解渴&解腻👍🏻
❤️🔥网上评价有人中意有人唔中意><
❤️🔥最后既最后,口味尼家野因人而异啦~