今日好开心同屋企人去咗葵涌一间西式咖啡店,发掘左一间好高质素嘅餐厅,真系要介绍俾朋友呀,而且呢度嘅环境装修非常漂亮,卫生程度好高,非常宁静,好舒服,真系好啱一家大细,或者情侣嚟食饭,而且空间感好够,所以所有嘅配套都非常好啊,而且呢度嘅侍应服务都好好,好有笑容,好勤力,真系觉得有宾至如归的感觉,而且食物质素好高,我哋都有叫咗一个大虾带子龙虾汁意粉,真系卖相非常漂亮,而且好新鲜,即叫即整,而且份量十足,卖相都非常吸引,食到流晒口水呀,睇得出厨师好有心机,而且呢度嘅座位可以有落地玻璃,可以望住出面嘅景色食饭,真系一流呀,而且佢哋嘅蟹肉菠菜忌廉汁意粉,大好好食,我相信小朋友都一定好啱食,在我呢度好推介佢哋嘅经典手打美国芝士汉堡配薯条,个汉堡包嘅份量真系10分多