2024-09-03
毛所树树 (长沙湾)长沙湾青山道124-126号Spark City地舖长沙湾地舖猫Cafe好难得有全层地舖嘅猫Cafe仲要非常方便,长沙湾地铁站出行5分钟就到非常干净,一入到门口就要著有鞋套Make sure猫猫有干净嘅环境入到去感觉好寛敞干净,有好多猫猫,好得意餐厅有缅甸猫,猫毛干净,可以另外$10买零食给猫猫其实啲猫都平日好食好住,餐厅有个area提供猫粮同水,猫猫想几时食都得。食物主食种类好多,有扒、意粉、饭、小食主要系意粉,有薯条等小食,饮品种类好多,梳打水咖啡热或冻都有。虽然系以猫为主既餐厅,不过食物质素不错,意粉面质软硬适中,材料调味分量拍得住出面嘅西餐厅。等上菜嘅时间刚刚好可以玩猫,轻松又唔会有时间压迫嘅一餐。约新相识或旧相识一流嘅约会地方。舒服好食嘅猫Cafe。经典炭烧素牛肉汉堡配薯条Impossible meat 中间夹住新鲜菠萝有菜同竹炭面包,面包入口松软,小脆非常好食,薯条份量多夏威夷pizza $108可以拉丝嘅Pizza有菠萝火腿嘅夏威夷风情小朋友十分钟意Pizza 脆边饮品TGIF - Thanks God It's Friday都好啱小朋友饮苹果汁加汤力
长沙湾青山道124-126号Spark City地舖
长沙湾地舖猫Cafe
好难得有全层地舖嘅猫Cafe
仲要非常方便,长沙湾地铁站出行5分钟就到
非常干净,一入到门口就要著有鞋套
Make sure猫猫有干净嘅环境
入到去感觉好寛敞干净,有好多猫猫,好得意
餐厅有缅甸猫,猫毛干净,
可以另外$10买零食给猫猫
其实啲猫都平日好食好住,
餐厅有个area提供猫粮同水,
猫猫想几时食都得。
食物主食种类好多,有扒、意粉、饭、小食
主要系意粉,有薯条等小食,
饮品种类好多,梳打水咖啡热或冻都有。
约新相识或旧相识一流嘅约会地方。舒服好食嘅猫Cafe。
经典炭烧素牛肉汉堡配薯条
Impossible meat 中间夹住新鲜 菠萝
有菜同竹炭面包,面包入口松软,小脆
非常好食,薯条份量多
夏威夷pizza $108
都好啱小朋友饮
苹果汁加汤力
卖相非常吸引
特饮仲有WISH 紫夜星愿
加入果皮汁,汤力水,柠檬汁,还有洛神花茶,最后蝶豆花青素颜色点缀,洛神花有养颜作用,啱晒女士
三重朱古力muffin
甜品松饼非常好味
刚刚焗热嘅松饼
上边有一层朱古力酱
每一层都可以食到软熟嘅muffin
职员非常有礼貌,服务态度殷勤
如果见到你同想同猫咪影相
仲会主动帮你影