2019-07-03 114 浏览
唔知点解openrice email 我话我打手,第一次写食评系何文田广场番工,见间cafe 几唔错,食过几次老板娘,大厨同员工都好nice,所以决定推介俾大家利申:唔系d 食2,3 次就写食评个d 人睇相都知我食过ok 多次😂 仲要系食唔同总类既唔系d 收左钱既打手lor打手会唔会得d 图呀☝🏻美国安格斯👍🏻👍🏻好味!☝🏻力推 🤤🤤🤤🤤超好味!!!!!!呢个超正,但唔记得叫咩名,咁多只牛入边最正!!!!👇🏻红莓东甩👇🏻力推蟹肉石榴粒宽条面, 好味!!!!d 石榴粒酸酸甜甜 好正,😂但呢间cafe 既餐牌好似会随心转,最近都无呢个,但呢个真心好味!!!!好钟意!!!👇🏻澳洲牛柳粒👍🏻好味👍🏻👍🏻鸡紫薯蓉呢个牛都好正!!!但唔记得个名,佢d 牛全部都正😂甜品既话,热情果同下边个个朱古力都好好咪!!!!!仲有个柠檬批,钟意酸既朋友应该钟意柠檬批多d😂😂好味🤤🤤🤤
唔知点解openrice email 我话我打手,
第一次写食评
利申:唔系d 食2,3 次就写食评个d 人
睇相都知我食过ok 多次😂
仲要系食唔同总类既
唔系d 收左钱既打手lor
打手会唔会得d 图呀

☝🏻美国安格斯👍🏻👍🏻好味!

👇🏻红莓东甩

👇🏻澳洲牛柳粒👍🏻

好味👍🏻👍🏻

紫薯蓉

呢个牛都好正!!!但唔记得个名,佢d 牛全部都正😂

😂😂好味🤤🤤🤤
2019-06-27