素食嘅朋友黎到有多个选择喇!!而对于非素食者亦都系一个惊喜🤪💚素肉汉堡扒其实我净系试过beyond meat 不过𠮶款明显有啲干 而且较淡味 唔算特别出色-✏️Hamburger ($109)🌱(+$20转impossible meat)但今次用impossible meat嘅我觉得几值得推介🤓!但讲明先 素肉始终系素肉 如果你系期望佢可以食落同牛肉好似嘅话 我觉得你就会失望🤔不过我就自己当系新嘢尝试 觉得味道认真唔错😆佢比起beyondmeat𠮶款汉堡扒更加厚切 口感更好 更满足🤩而最重点系 佢呢款明显juicy好多!!完全唔会干 而且味道都较浓郁 食食下其实会食到豆干豆皮嘅味 配合原本汉堡嘅生菜同洋葱 burger黎讲食落都几清新嘅配搭🌱
✏️Hamburger ($109)
🌱(+$20转impossible meat)