2018-08-14 780 浏览
有朋自远方来 大家都系试新野之人 我地拣左呢间远离闹市既餐厅 贪泊车方便同无咁多人可以hea耐d原本谂住order生蚝 但系肠胃唔太舒服 可惜 可惜我地order左两个主食 同saeser salad order完食物 店家每一枱都会奉上精美餐前小食 面包条热辣辣 脆卜卜 啱啱出焗既感觉 点落去偏咸既中汤度 令两者balance餐汤系最爱既洋葱汤一上枱就闻到阵阵洋葱香 好大期望饮落去口感好rich 但系味道偏淡 加埋black peppers 刚刚好我谂我爱上呢个plPalma hams Caesar salad 新鲜既蔬菜 脆卜卜既面包粒 再加上咸咸地既Palma ham 令我差不多清哂成份沙律蟹肉意粉都好好味 好浓郁既source 好充足既蟹肉 但系食到有d油腻小食炸鸡虽然份量不多 辣辣地令人不自觉地叫多杯酒可惜我地巳经食唔哂 呢个set dinner对女仔黎讲真系有d多甜品系雪糕 上场时好有派头 配海盐&甜酒略甜今晚我地真系捧住满足既肚皮走 下次要试oyster
有朋自远方来 大家都系试新野之人

原本谂住order生蚝 但系肠胃唔太舒服 可惜 可惜