2023-06-15 161 浏览
星期六嘅lunch time想揾间坐得舒服少少嘅cafe,见到呢度comment都唔错🥰为咗唔想排队专登预早D过嚟,好好彩坐到最后一个二人位🥳⁡我哋order咗Hogan Brekkle Plate同埋Egg Benedict,D相影出嚟明明好似好大份,点解嚟到好似缩咗水...食物质素平平,我同朋友各自食完之后都唔饱🙃⁡饮品方面叫咗Cold Brew同埋Flat White☕Cold Brew饮落好香,有惊喜👍🏻可惜价钱方面比较进取而且份量偏少🥴⁡Flat White淡口无乜味,拉花嘅泡可能比较稀薄(?)摆咗一阵已经消失晒🤯真系大开眼界喺其他cafe饮到落底都仲有好完整嘅拉花⁡舖面比想像中细,坐得都几迫,想递起手用刀叉都唔得🥲完全听到晒隔离枱对话内容🫤👎🏻我哋坐近窗口位,一路食一路比路人望到晒入嚟感觉有D奇怪,建议加番磨纱贴纸会好D。⁡⁡⁡⁡⁡
为咗唔想排队专登预早D过嚟,好好彩坐到最后一个二人位🥳

食物质素平平,我同朋友各自食完之后都唔饱🙃

饮品方面叫咗Cold Brew同埋Flat White☕
Cold Brew饮落好香,有惊喜👍🏻
可惜价钱方面比较进取而且份量偏少🥴

Flat White淡口无乜味,拉花嘅泡可能比较稀薄(?)
摆咗一阵已经消失晒🤯真系大开眼界
喺其他cafe饮到落底都仲有好完整嘅拉花

Egg Benedict,Flat  White
Hogan Brekkle Plate,Cold  Brew
Flat  White