2022-08-31
呢间系旺角嘅餐厅外表普通,但系估唔到好有内涵,好高质素,好似去咗韩国咁呢个系单骨鸡翼,总共有15只,每一只都沾满酱汁,好嘢味!佢上碟嘅时候都觉得几澎湃,因为都几高㗎呢个系第二个主菜烧肉拼盘,有猪有牛有鸡,任君选择。上碟嘅时候啲肉已经熟咗,但都一直摆喺个火炉上边烧住~猪就系猪腩,因为上碟嘅时候已经系熟嘅,所以猪嘅油腻其实已经烧走,食落口好脆!当然你可以加埋其他配料~例如萝卜芥辣蒜片,然后再用生菜夹住,完全就系韩国嘅风味!呢个系石头锅饭,但系超级多馅料、超级多芝士,仲有只温泉蛋,佢都几多鳗鱼,入边仲有其他菜类,整体来讲就系好好味嘅饭最后系好多台都有嗌嘅生蚝,但呢一个生蚝系非一般嘅大,大概系一只美国大鸡蛋咁大 ,上边有劲多劲多蒜蓉,好正好好味,而且佢系即刻烧,所以热辣辣食完咁多嘢最后就饮过啤酒
例如萝卜芥辣蒜片,然后再用生菜夹住,完全就系韩国嘅风味!
食完咁多嘢最后就饮过啤酒