2023-09-11 452 浏览
原来中秋节亦系韩国最大节日之一的中秋节,又称秋夕!意思是农历八月的满月🌕所以见韩国烤肉餐厅炑八亦都推出咗中秋节套餐一于嚟应吓节先☺️点咗佢哋新推出 马格利三米酒😍😍 非常有酒香,荔枝肉非常厚实爽脆 生果和米酒嘅融合,韩国酒真系做到致🥳✨厚!厚切五花腩套餐 六款 高质肉类 啱晒我哋食肉兽🤣🤣炑八牛扒 🥩油花分布均匀 ,店员会帮忙烧牛扒 ,火控制得刚刚好 大约五成熟,牛味非常浓郁稍为 点海盐 最原汁原味👍👍厚切五花腩 非常大条、厚身!店员帮忙烧四边,煎到甘香 再将切块,烧到焦香 伴住蔬菜 韩国酱一齐食,非常惹味🥰🥰济州梅花肉 非常有肉香 好淋软 这个部位用嚟烧真系好选择🤤🤤大墨鱼 非常厚身🤩有成吋厚 非常弹牙,不要烧得太久 keep住Q弹 食得出系高质货😋😋牛舌 两边轻轻一烧,已经非常 好味喇😝😝彦阳牛肉 经过腌制非常入味,而且好嫩滑 份量仲好多添最后食埋甜品🍧夹心棉花糖配朱古力威化饼 简简单单 棉花糖烧到焦黄,夹埋朱古力威化一齐食估唔到咁好味㖞😋😋迟啲同屋企人再嚟食烧肉庆中秋😎

✨厚!厚切五花腩套餐 六款 高质肉类 啱晒我哋食肉兽🤣🤣

牛舌 两边轻轻一烧,已经非常 好味喇😝😝

彦阳牛肉 经过腌制非常入味,而且好嫩滑 份量仲好多添

最后食埋甜品🍧

迟啲同屋企人再嚟食烧肉庆中秋😎