2017-11-25 33 浏览
今日经过大角咀入咗呢间RedRice餐厅,店舖看似一般的餐厅,但里面的食物种类又非一般。凑巧𠮶日做韩国美食节,店舖内装饰得似置身韩国之余地方还很干净,其中我点左一个韩式牛肉粉丝煲同埋韩式进撃巨肋配浓芝士汤。首先来了一个烟三文鱼沙津,都是新鲜鲜甜的。呢两个不得不提真系好出色,牛肉窝啲牛肉好鲜味好滑令到粉丝吸取了牛肉的精华另粉丝好入味!而且还可以跟饭或者乌冬,我选择了乌冬因为个汤实在太出色!致于巨肋拎上嚟好香,色泽好金黄㗳㗳肉之余又junicy,老板好松手芝士 又多又浓郁,居然食完1条仲想再order多1条,my god!仲有𠮶啲饮品还可以半价,虽然附近好多食肆但系呢个价钱尚算合理,非常满足满意!原来呢间字号餐厅有很多分店呢!

首先来了一个烟三文鱼沙津,都是新鲜鲜甜的。

原来呢间字号餐厅有很多分店呢!