2023-07-14
🦀🦀🦀系香港真系唔系度度都有酱油蟹架,早排揾到一间都唔错,可以同大家分享下生酱海蟹378酱油蟹有两只完整既蟹,摆得好靓好吸引,会配一个白饭,蟹肉好通透,肉质都算弹牙,最重要系多膏好鲜味,味道唔咸唔会话靠个酱去攞分,唔需要太过用饭去𩠌,加埋有紫菜既白饭真系好夹👍🏻👍🏻👍🏻海鲜嫩豆腐汤108朋友唔食得太辣,豆腐汤要左少辣,个人就觉得应该辣少少就更惹味汤入面好多翠肉瓜同洋葱,海鲜唔算多,味道就正正常常,少食既都可以叫一个黎止下豆腐泡菜汤既瘾海鲜芝士炒年糕168超级多芝士,卷卷卷完都仲有好多,真系要连埋年糕食,一啖入面有芝士有年糕再加辣辣地既酱汁,非常好食,加上海鲜份量算好足,有鱿鱼,蚬,虾,都系大大粒唔系细细既海鲜粒如果多人食会比较好,少人share食就会好快就饱
生酱海蟹378
海鲜嫩豆腐汤108
海鲜芝士炒年糕168
如果多人食会比较好,少人share食就会好快就饱