2023-06-06
由韩国夫及香港妻开同煮理既韩国🇰🇷小店,嘢食个人觉得好多款都好啱口味,舖头唔大,座位都唔多!但嘢食款式就好多!坐低无耐就会上左两个小食 泡菜及腌萝卜,呢度腌萝卜我觉得好好食,好解油腻又唔会太酸!今次试左个推介 凉拌猪手(配荞麦面)$170 初时都觉得好似贵左啲,不过上菜后发现好大碟,猪手份量都好足,仲有海蜇、同两款沙律菜及两款凉拌菜,满满一碟,嘢食本身淡味所以另外跟住上既有一碗秘制酱汁,可以点住食或拌嚟食!香葱炸鸡(半只)$78即叫即炸,香脆多汁,仲有阵阵香葱味,好夹好食😋唔知系唔系香葱定汁既原因食到有少少辣味,更加好味!炸酱面 $60睇韩剧成日都见到佢哋食炸酱面,一直都好好奇真系咁好食,但之前系其他地方试过唔太啱口味!咁次就决定俾多次机会,出奇觉得好食,唔知算唔正宗呢,但就好啱我口味啦!配菜中有一旧旧既原来系薯仔,好入味好正👍🏻呢度下午5点后系会有 10%服务费要留意吓!
呢度下午5点后系会有 10%服务费要留意吓!