2020-12-18 552 浏览
想试Isaac Toast好耐😋虽然我仲未喺韩国食过 比较唔到🇰🇷但系觉得价钱唔算贵味道都唔错 可以一试🥰最钟意就系佢加咗蜜糖 成块包食落甜甜地仲好有牛油香🍯🧈💛.忌廉芝士薯饼吐司🥔 $44原本以为个面包会烘到好脆🥺不过可能啲馅有水份 所以得啲边边位系脆 中间部分就腍晒😩但系面包都松软嘅 所以都唔错😚内馅系好厚嘅忌廉芝士 再加一片车打芝士同埋炸薯饼🤩个cream cheese好creamy 不过薯饼就唔够脆😢但系整体食落口感好丰富😍芝士嘅咸香味都好浓郁🧀.邪恶芝士烟肉吐司🥓 $44呢款虽然叫邪恶芝士 但系个芝士味冇上面𠮶款咁浓🧐不过佢用咗mozzarella 所以可以拉丝 多咗软绵绵嘅口感🤤个nacho芝士酱几特别 系甜甜地带微辣 但系芝士味唔算好出🤔内馅仲有粟米鸡蛋同烟肉😋个馅比上面𠮶款更加丰富🥰原本以为烟肉系煎到脆卜卜𠮶啲 不过而家系好似火腿咁 都好食感觉上仲冇咁油🤣
忌廉芝士薯饼吐司🥔 $44

邪恶芝士烟肉吐司🥓 $44