2023-12-18 23 浏览
🤓今日同朋友去左moko食lunch,装修好chill又好正,好舒服,价钱又唔贵,💗食物质素好好又靓😍✨炸大鱿鱼伴炸酱面 炸大鱿鱼外脆内嫩,配上炸酱面,面条弹牙,酱汁香浓🤣🤣✨韩国蛳蚶拌饭 蛳蚶嘅鲜味加埋佢配嘅菜,拌饭之后味道更加丰富,而且饭粒口感软糯,每一啖都有不同嘅风味😎😋✨酥脆鸡胸软骨将鸡胸肉同软骨煮至酥脆,好有层次感,鸡肉嫩滑多汁,软骨外脆内软,食落好香脆,令人回味无穷😋😋✨柑橘窝夫伴雪糕窝夫香脆松软,⭐️加上柑橘果汁嘅酸甜味道,同雪糕一齐食,冰凉爽口,好好味嘅甜品🥰🫶🏻✨济州柑橘乳酪味道清新,带有柑橘嘅香气同酸甜味,乳酪质地滑顺,食落口感觉好舒服😚✨热情金菠萝沙冰味道酸甜可口,沙冰质地绵密,加上金菠萝嘅汁液令成个嘢饮更加丰富同开胃⭐️⭐️😋

✨炸大鱿鱼伴炸酱面
炸大鱿鱼外脆内嫩,配上炸酱面,面条弹牙,酱汁香浓🤣🤣

✨韩国蛳蚶拌饭

✨酥脆鸡胸软骨