2024-06-21 1861 浏览
🇰🇷🇰🇷🇰🇷 Bingo & Cook🇰🇷🇰🇷🇰🇷之前试过同成班朋友去呢间韩国餐厅,谂住再去发现原来佢哋搬咗舖,不过都系附近🤭今次上到去全新装修有惊喜,好似去咗韩国餐厅咁😎有韩国嘅街道牌装饰⋯仲有啲好搞笑嘅寻人启事😂店里面嘅员工都有几个系韩国人,今次朋友生日,所以食好啲😆😆📌酱油海鲜拼盘~$580(酱油蟹2只、酱油虾3只、酱油鲍鱼3只,酱油扇贝三只,蟹盖上边仲有只生蛋黄可以捞埋啲蟹膏送饭😍😍,成盘嘢非常吸引😆,味道唔会太咸,有鲜味,每样海鲜都有唔同嘅口感,送饭杀手)📌甜辣炸鸡半只~$140(佢哋除咗有半只脆卜卜嘅炸鸡之外,仲有一串年糕串,满足到我食年糕嘅朋友🤭炸鸡捞咗酱之后都仲系脆卜卜甜甜辣辣非常惹味😋)📌炒牛肉午餐(呢个炒牛肉有好多唔同嘅配菜,洋葱椰菜菇⋯⋯连配菜都炒得好好味)由于炸鸡太好味,所以打包咗半只炸鸡返屋企😂😂见到佢哋嘅外卖袋使唔使咁专业?😂😂够晒环保可以重用👍🏻👍🏻
🇰🇷🇰🇷🇰🇷 Bingo & Cook🇰🇷🇰🇷🇰🇷

店里面嘅员工都有几个系韩国人,今次朋友生日,所以食好啲😆😆

📌酱油海鲜拼盘~$580

📌甜辣炸鸡半只~$140