韩国人气女团联乘嘅Burger终于到香港喇,唔知上年定年头𠮶阵见韩国出咗,𠮶阵已经好期待。优惠期内有个试食价,$39已经有一个餐,价钱上感觉都OK,原来以前嘅$21餐已经加价去到$28。可惜当日去食𠮶阵已经冇晒蜂蜜牛油Shake Shake粉,所以就试唔到了,之后如果有机会睇吓会唔会再食到!------------- ⇣ 食后感想 ⇣ -------------🍔 脆爆鸡腿包餐|$39包装非常可爱,而炸鸡系比平时脆辣鸡腿包大块,大概大咗50%左右,食落都香脆,仍然好Juicy。味道上觉得同平时脆辣鸡腿差唔多,其他媒体话用咗乜嘢百里香等等特别嘅香料腌制,我又觉得冇咩特别。面包选用左一款蓬松一啲同埋甜身嘅包,不过烟熏酱份量好少,加上块炸鸡比平时大块,所以比例上有啲问题,食耐咗会有少少dry。另外配菜方面会有生洋葱,唔食嘅朋友要留意一下。🍊济州柑橘冰雪|另加 $14本身钟意橙味饮品,所以见到就即刻拣咗。味道我觉得系平时供应嘅橙汁,不过变咗沙冰板,十分消暑解渴。上面另外有啲寒天粒粒,为杯嘢饮增加咗口感,不过寒天本身细细粒,饮到尾嘅时候比较难吸。-------------------------

🍔 脆爆鸡腿包餐|$39

脆爆鸡腿包餐

🍊济州柑橘冰雪|另加 $14

济州柑橘冰雪

/大家钟意见嘅话请follow、like & comment,你地嘅支持系我更大嘅动力!/

📍 麦当劳 (马鞍山)
马鞍山鞍禄街18号MOSTown新港城中心(4期)2楼2138号舖

食评只反映餐厅当日及该分店情况!

打卡值 📸 ▪ 💛💛💛🖤🖤
好味值 👅 ▪ 💛💛💛🖤🖤