2020-01-22
门口有几位韩国阿猪妈笑容满面讲:好好食既韩国有机面包。 谂起上次去韩国旅行见到有间大排长龙既面包店,个阵心谂岩岩排完一轮食ISSAC,又排?不了。今次系香港见番佢,又即管一试。老实讲,七八十蚊一条面包认真唔平,可能我去既时间比较晏,做紧买二送一优惠。 今次买左: Oreo白朱古力方包/朱古力云石面包/辣肉肠方包 3款卖相最吸引我既,系OREO白朱古力方包除左上图依款,其他已经食晒,面包好松软而且好香。依条食得比较慢,系佢比我想像中甜好多好多,系甜过普通食OREO。但值得一赞既系面头块菠萝包皮,1日后依然系脆既如果非常钟意食甜既朋友值得一试。而另外无影相既两款:朱古力云石面包,对我黎讲唔会太甜,味道刚刚好,但比较普通,依个价钱唔值得番买。至于辣肉肠面包,番到屋企既第一时间已经俾老公清左。面包里面既馅料十足,芝士味浓郁,加上附送既SOUR CREAM SAUCE 一齐食认真唔错,老公话要留番个牌下之次encore
今次系香港见番佢,又即管一试。
卖相最吸引我既,系OREO白朱古力方包
但值得一赞既系面头块菠萝包皮,1日后依然系脆既
如果非常钟意食甜既朋友值得一试。
而另外无影相既两款: