2022-07-02
📍屯门 《𝐓𝐞𝐫𝐫𝐚𝐜𝐞 𝐢𝐧 𝐒𝐞𝐚𝐬𝐢𝐝𝐞》#韩国柑橘主题𝐂𝐚𝐟𝐞提拉米苏 $𝟒𝟖.𝐓𝐢𝐫𝐚𝐦𝐢𝐬𝐮用个胶盒装住,打卡就无咁靓,不过可以方便外卖,系屋企都食到好味既提拉米苏。质地好𝐜𝐫𝐞𝐚𝐦𝐲,𝐜𝐫𝐞𝐚𝐦同蛋糕嘅比例系完美,超香浓咖啡味☕️ 酒味又唔会好抢,超级推荐🤩传统饭卷 $𝟔𝟖.传统饭卷颜色好𝐜𝐨𝐥𝐨𝐫𝐟𝐮𝐥,用紫菜饭包裹着鸡蛋丝、青瓜、红萝卜🥕 同黄瓜,成件事好健康有营养,但蔬菜丝都偏硬影响口感,而且一食落口好大阵八角味道,但又揾唔到边样食材出左事,食肉兽表示可唔可以俾旧肉我🤣济洲柑橘乳酪 $𝟔𝟖.呢杯饮品系用咗呢间餐厅嘅主题柑橘所做,但杯上面既柑橘只系装饰之用,柑橘同乳酪好夹 乳酪亦唔会太浓郁而抢过柑橘味,整体感觉都好𝐟𝐫𝐞𝐬𝐡🤩味道:𝟔/𝟏𝟎性价比: 𝟕/𝟏𝟎
#韩国柑橘主题𝐂𝐚𝐟𝐞
提拉米苏 $𝟒𝟖