2024-01-27 86 浏览
早两日放工去又一城行街,行到咁上下医肚谂住睇下食乜好之滞发觉Terrace in seaside开咗新分店,一于去试吓佢🤤🍴 韩国蛳蚶拌饭🍚 $192叫咗menu封面主打招牌之一嘅蛳蚶拌饭,蛳蚶份量算多,再加上几只虾🍤,拌饭配上韩式辣酱非常惹味😋🍴 水原式牛肋骨酱炸鸡🐔(无骨/半份) $108炸鸡选择了无骨,咬落啖啖肉,而水原式牛肋骨酱食落甜甜地,味道不错👍配菜还有薯条🍟炸到卜卜脆🍴 士多啤梨蜜糖窝夫🍓🧇 $122窝夫份量都唔算小,窝夫外脆内软,配上生果士多啤梨🍓和蓝莓🫐,还有忌廉和士多啤梨酱,每一啖都食得好滋味🍴 梦幻雪糕布朗尼🍨 $72布朗尼配上Oreo饼、忌廉和云呢拿雪糕🍦,将跟随嘅咖啡汁淋上布朗尼 ☕️更觉得别有一番风味🍹 抹茶好烦蜜露冰 $58柑橘汁打成沙冰🍧加上抹茶🍵,味道非常之夹,好清新🍹 济州柑橘乳酪🍊 $68杯上有一大柑橘🍊,打卡埋相一流,乳酪亦非常醒胃

🍴 韩国蛳蚶拌饭🍚 $192

🍴 水原式牛肋骨酱炸鸡🐔(无骨/半份) $108

🍴 士多啤梨蜜糖窝夫🍓🧇 $122

🍴 梦幻雪糕布朗尼🍨 $72

🍹 抹茶好烦蜜露冰 $58
柑橘汁打成沙冰🍧加上抹茶🍵,味道非常之夹,好清新

🍹 济州柑橘乳酪🍊 $68
杯上有一大柑橘🍊,打卡埋相一流,乳酪亦非常醒胃