2017-11-05
收工同朋友行阵旺角,买左一袋二袋野,book左8:45pm食饭,之前我地上openrice揾左间新开既韩国餐厅,见佢装修都唔错,就book左今日出开黎食。间野系 兆万11楼, 搭完扶手梯搭䢂上去, 开䢂全层都系, 呢个时间都好多人食。环境唔错几干净,我地安排左系卡位,都几阔,都几舒服,会播韩文歌我地叫左韩国炸鸡,部队锅, 芝士排骨,一杯野饮仲有甜品,两个人食够哂啦 棉花糖炸无骨鸡,超得意,可以叫黎呃like po上网,佢上菜时系一旧棉花糖系上面,然后侍应会烧溶佢,炸鸡上面有溶左既棉花糖,甜甜地脆脆地,好香口海鲜部队锅,有虾,蚬,青口,大葱,烟肉肠,午餐肉,年糕,通心粉,西兰花。。等等超多料~好抵食呀莫索里拉芝士排骨,钟意食芝士既朋友,会钟意食,超浓既芝士牵丝,排骨大大旧好多肉,仲有侍应帮你整好哂呢餐饭真系好饱好满足
呢餐饭真系好饱好满足