2022-08-19 54 浏览
韩国烤鸡店🍗🍖 Goobne Chicken.我一直以为韩国餐厅系出名食炸鸡🍗🍗而原来烤鸡都好好味,仲要无咁油,加上不同sauce , 系美味嘅享受💖💖Goobne Chicken .Half Half 甜辣烤鸡 🌶+ 果味酱油蒜香烤鸡🧄🍗贪心嘅我一定系叫半半,一次过享受2 种不同的口味😋😋不过半半就只可以叫有骨,反而如果只选择一种味道系可以选择有骨同无骨🦴🦴 甜辣烤鸡系must order item, 吾系好辣不过好惹味🌶🌶, 而果味酱油蒜香烤鸡🧄🧄反而个酱油味好特别💖💖如果配啤酒会更好🍻🍻.炸酱炒年糕 🍳好少韩国餐厅有炸酱炒年糕通常都系炸酱面🍜🍜佢个炸酱年糕系有埋面同埋鱼糕 🍢🍢系韩国嘅味道啊💖.鲨鱼之泪🦈💧打卡必叫嘅Drinks, 蓝色配上鲨鱼造型,超级可爱💖💖可以选择有酒精无酒精🍸, 甜甜冻冻的配辣烤鸡可以中和一下个辣😊.西柚沙冰🍸🧊🍊朋友叫西柚沙冰🧊酸酸甜甜好适合夏天 😊.仲要餐厅个view 其实好靓㗎💖💖💖可以睇到靓靓日落🌆🌆.
韩国烤鸡店🍗🍖 Goobne Chicken
Half Half