2022-05-20
好挂住韩国,唯有去食下韩烧去满足下自己😙前菜有昆布,芽菜,泡菜,酸萝卜,全部都可以无限添加,仲有一份二人份量嘅沙律🥗。重点系铁板边嘅芝士粟米都可以无限次咁加,芝士拉丝,又带少少咸香,再加上粟粒嘅清甜,真系几好食嘅关系,我哋加左几次🥰🐄我们的烧肉时光套餐 $698个拼盘好吸睛,大件澳洲和牛肩肉,葱蒜牛五花,牛舌,大虾, 牛小排,彦阳牛肉,啲牛质素全部都好高质,全部都有靓靓油花,虽未至于入口即化,但都好软腍,牛味浓郁,绝对满足晒我哋对肉嘅欲望😍😍,韩国嘅回忆返晒嚟🤭🐔无骨炸鸡 甜辣个餐仲包六件炸鸡,甜辣好惹味,又唔算太辣,鸡都嫩滑,仲有好多薯条,食到要揽住个肚🙈🐮特级牛肋骨 $255自己用剪刀将牛肉布剪至自己钟意嘅大细,油脂分布均匀,肉质软嫩,加上用秘制韩国酱汁腌制10小时,非常之入味,带有甜味同鲜味,同肉汁产生化学作用,令人一试难忘。仲有脆甜嘅生菜🥬比你包住啲肉去食,去腻之余又系另一番风味😙🍓皇牌士多啤梨乳酸疏打 $48食韩烧又点少得一杯冰冻饮品,士多啤梨真材实料,唔系香精亦冇药水味😚🍍菠萝梳打 $38酸酸甜甜,清新又解腻♥️总结💕餐牌韩式食物总类都多,牛肉质素高,味道唔差,服务又好,主动
🐄我们的烧肉时光套餐 $698
🐔无骨炸鸡 甜辣
🐮特级牛肋骨 $255
仲有脆甜嘅生菜🥬比你包住啲肉去食,去腻之余又系另一番风味😙
🍓皇牌士多啤梨乳酸疏打 $48
🍍菠萝梳打 $38
酸酸甜甜,清新又解腻♥️
总结💕
餐牌韩式食物总类都多,牛肉质素高,味道唔差,服务又好,主动帮我地收细或加大火,见到我哋食完啲芝士粟米又主动帮我哋加,环境都唔错,阔络,唔会烟雾濔漫咁,但少少味一定会有,始终都系专食烤肉呢🤗