2023-09-12
🔸三木韩国料理🔸🔆今次依间系尖沙咀A2出口一出,抬头一望就会见到「三木」的招牌,🐭成日叫住想食烧肉,于是就同左🦁一齐黎依到。餐厅的顾客主要都系韩国人,所以我哋都几有信心可能以系到食到正宗的韩国菜🤩。🔆一坐低就上左6款小菜,有菠菜,泡菜,薯仔,芽菜,蒟蒻,煎饼。味道不过不失。🔆韩牛套餐 1套餐包括牛肉眼扒,薄裙肉,菲力牛柳同手排肉,每种牛的份量非常之多,足够3人食用。4款牛的肉味都好浓, 而且油花丰富又嫩滑。韩国牛肉最高级别系1++,而老板就话比我哋听,佢哋由韩国直送的牛系1+级,即系韩牛中的第二位!所以依个价钱真系好抵食㗎!不过!因为佢油花太劲,强烈建议连生菜包住一齐食,如果唔系,套餐都未食完就济哂啦🫠。🔆海鲜葱花饼 煎饼表面煎得好酥脆,有鱿鱼,虾系入面,味道好足够,但略多油左啲。🔆Pleasure指数(满分5粒🤩)🐭小姐:🤩🤩🤩+0.5🦁先生:🤩🤩🤩🤩📌地址:尖沙咀堪富利士道12-16号宏贸发展大厦2楼
🔆韩牛套餐 1
🔆海鲜葱花饼
🔆Pleasure指数(满分5粒🤩)
🐭小姐:🤩🤩🤩+0.5
🦁先生:🤩🤩🤩🤩