2022-07-07 593 浏览
之前喺粉岭分店同屋企人食过一次觉得唔错,发现原来荃湾都开咗分店就谂住试试佢坐低会先比六小碟前菜一打开餐牌见到呢个芝士炸鸡劲吸引,完全冇谂过食唔食得晒就叫咗,炸鸡可以拣半份或者全份,仲可以拣有骨或者冇骨,我呢啲懒人当然拣无骨最特别最惊喜嘅地方系连个芝士都可以拣味道,平时食开原味,点知发现原来佢仲有玫瑰酱(+$20)同埋黑松露味,我拣咗平时出边食唔到嘅玫瑰酱,嚟到个卖相有啲似南瓜色,虽然唔会话好浓嘅玫瑰味但食得多玫瑰味,最紧要系佢个芝士唔会话超级腻,但有拉丝架,啲芝士劲多好正好邪恶炸鸡都有四款味道(原味,芝士,甜辣,蜜糖芥茉无论炸鸡就咁食定系点酱都好出色,冇得顶人参鸡汤 $98第一次去韩国人哋话人参鸡系必食,为咗回想返韩国味道就谂住饮,佢真系有人参喺入面,而且啲鸡都算滑,饮嘅时候记得搅匀泡菜煎饼 $68佢煎到好香脆,好够辣,点埋个汁食就更加正韩国牛肉炒粉丝 $80我想讲超级大兜,嚟到嘅时候都呆咗,但系佢除咗粉丝之外牛肉都好多,味道还可以我哋仲叫咗两杯夏日特饮,个卖相超级靓,仲超级邪恶,两杯都系蓝蓝的,我好中意呀(蓝柑荔枝乳酪沙冰,白桃蓝柑荔枝梳打),跟餐嘅话每杯就加$18,跟餐讲唔算贵食到

坐低会先比六小碟前菜

炸鸡都有四款味道(原味,芝士,甜辣,蜜糖芥茉
无论炸鸡就咁食定系点酱都好出色,冇得顶

人参鸡汤 $98

泡菜煎饼 $68
佢煎到好香脆,好够辣,点埋个汁食就更加正

韩国牛肉炒粉丝 $80

食到超级饱超级满足,店员服务都唔错,唯一遗憾嘅系我试唔到佢嘅韩国煎糖饼,因为太饱了,荃湾咁近下次有机会我要再食,因为佢真系唔错
  • 泡菜煎饼
  • 太阳芝士鸡锅