2022-05-22 189 浏览
如果想去食饭食韩国菜,乜嘢都想叫,咁点算好?呢一间餐厅帮到你,佢嘅套餐包左唔同嘅食物,可以满足你各项嘅要求。我哋叫咗一个一人餐再加韩式寿司饭卷。呢间餐厅新开,右边系主打热食美食区,左边就系饮品同埋甜品区,你可以自己入座。而且上菜速度亦都好快,方便你食个快靓正嘅午餐。一人套餐包括左韩国鱼糕汤、杂锦炸物同埋韩式炒年糕。清清地饮啖汤,而且好似食鱼蛋咁样,最钟意佢个鱼腐皮,烟un爽口弹牙钟意食辛辣味嘅朋友就啱晒你啦,韩国嘅炒年糕系又甜又辣,年糕咬落香糯软熟。杂锦炸物有炸饺子、炸紫菜粉丝卷、炸鱿鱼、炸番薯、炸南瓜,全部皮薄馅靓,香脆可口,点埋佢嘅自家制酱咁就一流。韩式紫菜包饭卷最钟意韩国色嘅寿司,料多而且饭带有麻油嘅香气,食落比起日式寿司更加滋味,又夹杂着爽口嘅青瓜同埋腌萝卜。如果要食一个快靓正嘅韩式午餐,我强烈推荐。

我哋叫咗一个一人餐再加韩式寿司饭卷。

一人套餐包括左韩国鱼糕汤、杂锦炸物同埋韩式炒年糕。

韩式紫菜包饭卷

如果要食一个快靓正嘅韩式午餐,我强烈推荐。
2022-05-21
午餐