2014-07-26 4419 浏览
星期三放假, 出去老尖揾食, 同行人士想食韩野做午餐,当然 no objection 啦, 原先想去金巴利街,不过见呢度都有韩食, 地点又比较就脚,就黎一试,午饭时间一点半左右,当然要等, 好彩只等左几分钟,不过佢地人手极度不足, 我地坐低左差不多十分钟都被无视, 枱未抹,水都无杯, 迟迟未俾餐牌我地, 我真的按捺不住, 自行去拎餐牌 lu落order都扰攘左好耐至有人黎招呼, anyway, 前菜三小碟kimchi终于黎啦, 好味啵 ~(呢三碟 kimchi 可以refill 架 !!)主食我地两个人要左三样野:牛肋骨跟饭既set, 炸医面, 炒年糕。牛肋骨大大件, 都有五六件, 汁好够味, "卖飞佛", ARM晒我呢D食肉兽,炸医面味道一般啦, 胜在份量足,炒年糕有点令人失望,年糕份量大少, 配菜就多 (其实年糕唔系咩贵价食材 je)Overall呢度食得过, 韩国人都黎帮衬, 价钱亦亲民,不过真系要D耐性
星期三放假, 出去老尖揾食, 同行人士想食韩野做午餐,
当然 no objection 啦, 原先想去金巴利街,
不过见呢度都有韩食, 地点又比较就脚,
就黎一试,

午饭时间一点半左右,当然要等, 好彩只等左几分钟,
不过佢地人手极度不足, 我地坐低左差不多十分钟都被无视,

落order都扰攘左好耐至有人黎招呼, anyway,
前菜三小碟kimchi终于黎啦, 好味啵 ~
(呢三碟 kimchi 可以refill 架 !!)

炸医面味道一般啦, 胜在份量足,

题外话/补充资料: 佢有免费自助咖啡供应架
2014-07-23