2022-05-21 1502 浏览
🇰🇷韩国街紫菜卷难得Facial开返😍就算放工有几匆忙都要赶去护肤一下 ❤️不过有时放工之后太赶急, 未必可以食啲嘢先去做facial 🥹 但系如果唔食d 野先去做Facial, 做完就已经九点几, 又会太肚饿😅😅所以我前几日经过尖沙咀韩国街见到呢间新开嘅舖头, 入边竟然有啲好方便嘅外卖紫菜卷🤭🤭 就买咗一条牛肉紫菜卷嚟试吓 😛一打开佢竟然已经切好晒👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻10分贴心 💯而切嘅大细亦都可以一口一嚿, 就算企喺街旁边食都好方便🫶🏻 唔会食到呢咁Hea 😋本身其实我净系钟意食紫菜入边嘅牛肉, 其他腌制菜都唔系好钟意😂😂好彩佢啲紫菜卷腌制菜都唔算多, 所以都唔需要拣走入边啲菜就已经可以进食🥰 就系咁, 5分钟搞掂我嘅晚餐前菜就开开心心满足咁去做facial🤙🏻做完Facial之后先再慢慢食晚餐啦 🍽BANCHAN (尖沙咀)尖沙咀金巴利街3号金利大厦地下味道⭐️⭐️⭐️⭐️价钱 ⭐️⭐️⭐️⭐️回头率 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️#dessert #comfortfood #foodlover #hkfood #hkfoodie #foodie
🇰🇷韩国街紫菜卷

BANCHAN (尖沙咀)
尖沙咀金巴利街3号金利大厦地下

味道⭐️⭐️⭐️⭐️