2023-05-22 33 浏览
又去左尖沙咀韩国街到揾野食啦🇰🇷 今次就简左南大门 Cuisine食烧肉☺️🍀牛肉拼盘套餐A钟意食牛嘅我 当然少不了简返啲烤牛黎食🤫 依个牛肉拼盘有牛肉眼 牛肋骨肉 肩胛肉同埋板腱肉🐮 牛肉眼好大块 够两个人share黎食😛 烤完之后 点少少盐更加好食😉 牛肋骨肉有嚼劲 牛味较浓郁😍 肩胛肉几软嫩 同样都系点少少盐食更加入味 😚 板腱肉好有咬口 都吾错😜🍀大酱汤吾会太咸 味道够浓 而且材料都算多 所以一路饮一路好有咬口😋 不过份量就比预期少左啲 如果可以大碗啲会更好🤣🍀大葱烤牛舌肉质望落吾错 一碟有十块牛舌👅 不过可能今次牛舌相对较一般 口感太过烟韧 就算烤嘅时间好短都系咬吾烂🫣

🍀牛肉拼盘套餐A

🍀大酱汤