韩国人钟意食芝士就出哂名🧀呢间芝士吉列猪扒店喺韩国好受欢迎,有超过80家分店,而香港嘅分店无论食材同师傅,都系由韩国元祖店直送,唔洗再特登飞去首尔食啦❕而家逢星期一至五lunch hour仲有全单八折优惠🫶🏻定食套餐入面嘅鹌鹑蛋饭、泡菜冷面同柚子汁椰菜丝沙律都系可以无限refill,喺中环返工嘅人一定要去试🫵🏻👩🏻‍💻-MENU▫️ 芝士吉列猪排定食 치즈카츠 $188 ★★★★★餐厅嘅招牌菜⭐️芝士猪排外脆内软,芝士多到一夹就有拉丝效果🧀 酱料有好多唔同款,包括松露盐、猪排酱、芥末等等,每款配埋猪排都有唔同风味🥣 虾酱入面真系有一粒粒虾仔,不过比较咸,唔好一次过夹太多真系会咸死…🙂‍↔️虽然食到一半已经觉得好腻,但系因为太好食所以系食得晒!!▫️ 吉列猪柳&炸虾套餐 안심&새우카츠 $188 ★ ★★★☆同上面嘅猪排套餐基本上系一样,猪柳入面会有啲粉红色,口感嫩软,但相对猪排油脂会少啲,会比较适合唔太钟意食肥腻嘢嘅人😌虾肉好新鲜弹牙,好大只份量十足🦐🦐

MENU

▫️ 芝士吉列猪排定食 치즈카츠 $188 ★★★★★

虽然食到一半已经觉得好腻,但系因为太好食所以系食得晒!!