虽然依间餐厅座落喺有劣食之塔之称嘅兆万中心,但系依度唔单止食物服务满分,用餐仲充满气氛,所以一啲都劣㗎!一出䢂就见到餐墙上画满充满韩国特色嘅壁画,打开menu又见到好多嘢食,食紧𠮶阵员工都会好细心咁主动换板同埋问使唔使加前菜,真系好值得过嚟帮衬👍大君御膳 每人$218(星期一至四)$298(星期五至日/假期)3点前嘅系午市放题,3点后嘅放题就有两款,小编同朋友拣嘅依款系平啲嘅~ 同样都系有各式肉类同海鲜可以选择🤤熟食方面就有韩国传统料理同小食(详见最后2幅图)。前菜有芽菜同泡菜,每枱都会有兜生菜可以夹肉食,每人都会有一排酱料,包括烧汁、微辣面豉酱同麻油盐。下面就介绍吓小编觉得值得点嘅美食啦!肉类:辣调味烤牛肉 调味牛舌 辣调味猪五花腩 鸡肉串所有餐厅预先腌制过嘅食材都好好食,特别推依4款因为真系腌得特别入味,好食到要系咁encore💯海鲜:半壳石蚝 半壳扇贝依2款都好鲜甜,感觉都新鲜,所以值得叫嚟食吓~唔使斋食肉咁寡🤣熟食:凉拌海青菜 海鲜煎饼 炒粉丝 辛辣面海青菜食落感觉似紫菜,小编个人认为捞啲落辛辣面度食都好夹🤓辛辣面就唔系好辣,所以都唔使惊会辣到食唔到! 炒粉丝份量就唔算多,都唔

肉类:辣调味烤牛肉 调味牛舌 辣调味猪五花腩 鸡肉串

海鲜:半壳石蚝 半壳扇贝

熟食:凉拌海青菜 海鲜煎饼 炒粉丝 辛辣面
海青菜食落感觉似紫菜,小编个人认为捞啲落辛辣面度食都好夹🤓辛辣面就唔系好辣,所以都唔使惊会辣到食唔到! 炒粉丝份量就唔算多,都唔使惊食完会饱肚~

饮品柜都有唔少选择,小编同朋友除咗饮放题成日见嘅忌廉沟鲜奶之外,都有饮青柠梳打水(几解渴)同荔枝乌龙茶(有啲死甜,个人觉得麻麻🤭)。
部分饮品
凉拌海青菜 炒粉丝
辛辣面
2022-04-18
凉拌海青菜 炒粉丝
辛辣面
  • 辣调味烤牛肉,调味牛舌,辣调味猪五花腩,
  • 半壳石蚝,半壳扇贝
  • 炒粉丝辛辣面