2023-06-05
新沙洞澡堂已经营业左一段时间,开业初期人龙不断,韩式澡堂既装修风格,再配合韩国料理同咖啡☕️,不论独特性同话题性都爆晒灯!依家仲有个好著数既优惠,就系星期一至日(公众假期除外)下午15:00 后,堂食享用任何食品(饮品唔计架!),可以每人用$3 优惠价加点招牌牛角窝夫😍等我都黎打返个卡先❤️新沙洞炸物拼盘韩式炸物我真系好少叫,点知一叫就有意外惊喜🎊煎年糕配肠肠串,薄薄既炸皮完全另年糕同肠肠外层带微脆,年糕软硬适中,依款肠唔会好油带点爽身,我都几钟意❤️辣炒年糕我本身真系谂住只有年糕😂点知除左有鱼糕之外,仲有6粒鹌鹑蛋,全部沾满甜甜辣辣既酱汁,好鬼正!麻辣芫荽炸鸡(半份)🥵辣度十足,仲有劲多芫荽!包你超爽!甜辣炸鸡(半份)炸鸡甜辣口味真系老是常出现,每家既甜辣都有自己既独特味道,依个比较微甜微辣!生菜包猪肉配自家酱汁猪肉系五花部份,配上新鲜沙律菜再加蒜片同辣椒🌶️好惹味!杂莓伯爵茶特饮好开心🥹除左有蓝莓同士多啤梨🍓之外,佢竟然仲有黑莓,全部都系新鲜生果!劲正❤️❤️❤️❤️❤️蓝甘橘白桃梳打咁梦幻既色当然系要打卡架啦!🤣* 设有加一服务费
新沙洞炸物拼盘
辣炒年糕
麻辣芫荽 炸鸡(半份)
🥵辣度十足,仲有劲多芫荽!包你超爽!
甜辣炸鸡(半份)
生菜包猪肉配自家酱汁
猪肉系五花部份,配上新鲜沙律菜再加蒜片同辣椒🌶️好惹味!
杂莓伯爵茶特饮
蓝甘橘白桃梳打