海港城啲餐厅出名都系有个靓景送饭🤣呢间都一样😍可惜今次太full冇得拣位坐🥲呢间都bookmarked🌟左好耐要同朋友试🤤成日碌ig都见到有人介绍个海胆乌冬好似好正咁🤩终于都到我去试下系咪真系咁好食啦😌💕三文鱼子海胆忌廉酱乌冬 $188可以话每枱都会叫既野食😋通常都系捞意粉多 呢到就系捞乌冬 比较特别😎首先我觉得个份量都颇大份 啲乌冬又唔会煮得太淋👌🏻食落去烟烟韧韧咁😍每条都沾满晒酱汁 食到最尾都唔会好漏☺️个酱汁虽然都几多下 但唔会太稀 所以食落都ok😚个汁食到好浓烈既海胆味🤤好creamy🤫而且有海量既三文鱼子增加口感😋系嫌佢太细粒好难夹到黎食🤣最后海胆竟然都有3大块咁多😍而且食落都几鲜甜😍冇𠮶啲电油味🤣💕芝士辣鸡定食 $138呢个定食十分之邪恶😈满满既芝士🧀围住啲辣鸡🤤🤤强烈大家快啲打完卡食左先🤭先会食到拉丝同埋易啲包住啲鸡肉食😉我地就系影得太耐 啲芝士变暖拉唔到丝🤣好彩勉强都包到旧辣鸡食🤪辣鸡食落都几辣下🥵系甜甜辣辣𠮶种 所以系会食完一旧又想再食多旧🤭夹埋芝士一齐食之后就平衡返冇咁辣 好好食🤤🤤另外再跟左碗白饭同埋两碟韩式小菜☺️份量都几多下😚💕蕃薯条配柚子蜜糖酱 $58份量超级多

💕三文鱼子海胆忌廉酱乌冬 $188
三文鱼子海胆忌廉酱乌冬

💕芝士辣鸡定食 $138
芝士辣鸡定食

💕蕃薯条配柚子蜜糖酱 $58
份量超级多🤩仲要热辣辣 好脆口😋蕃薯条偏甜 但配埋佢地个柚子蜜糖酱食就啱啱好😋个酱酸酸甜甜咁 几开胃🥰
蕃薯条

💕荔枝乌龙茶 (冻) $48
有两粒荔枝肉食😍都几甜下 饮落去都几解腻 唔会好死甜既感觉 唔错🤩

💕五谷人参蜜糖茶 (冻) $52
我个人就麻麻人参味既野饮🤪不过我朋友就几钟意 仲有啲人参系入面架

虽然呢间餐厅既野食都偏贵 但其实食物质素系超得☺️我今次都系用海港城啲coupon食先觉得抵啲🤣差唔多半价咁制 所以其实都值得一试架🥰
三文鱼子海胆忌廉酱乌冬
芝士辣鸡定食