2024-11-18 0 浏览
Happy Friday🥳当然要食好西!Book咗期待已久嘅烧肉店🤤 环境同氛围都好似去咗韩国咁,好热闹!好岩一路食烧肉一路同朋友啤一啤😂 最正系有韩仔Oppa专人服侍帮你烧埋啲肉☺️ 成件事快好多,只需要食食食😋Beef Set B ($730)🥩烤牛肋骨必选! Oppa会帮你剪埋啲肉,比你一条条咁夹嚟食🥴 牛肋骨烧得岩岩好,肉质软嫩,有嚼口,食落唔会柴,几有口感 。我就习惯会用🥬生菜同薄荷叶🥬包埋啲肉一齐食,感觉上冇咁济,我地都refill咗一次添。🥩烤牛五花肉油花分布均匀,但肉质嚟讲,烤牛肋骨会好食啲 。好可惜只帮烤牛肋骨同牛五花肉拍片,冇近影一张,冇得cap图上传🥹 呢个set劲多配菜,泡菜、腌萝卜、腌菜等等,唔会食得晒😂🫓大葱煎饼($148)好足料!又厚实 。配汁几开胃,所以食落唔会油腻 。🍶香蕉韩国米酒($120)本身order完惊伏伏地,谂紧会唔会香蕉味好假果啲,点知有惊喜,饮落几特别 。不过个人口味,未必个个like😂Overall 嚟讲,个体验几正 。少少不足嘅可能就系得90mins用餐,有少少赶同未够尽兴,价钱方面就少贵嘅,性价比唔算高 ,不过值得一试 。

Beef Set B ($730)
🥩烤牛肋骨

🥩烤牛五花肉
油花分布均匀,但肉质嚟讲,烤牛肋骨会好食啲 。

呢个set劲多配菜,泡菜、腌萝卜、腌菜等等,唔会食得晒😂

🫓大葱煎饼($148)
好足料!又厚实 。配汁几开胃,所以食落唔会油腻 。

🍶香蕉韩国米酒($120)

• 烤牛肋肉
  • 烤牛五花肉