2024-11-25 371 浏览
今次介绍嘅就系元朗新舖嘅小店,专门卖韩式蒸气拌饭🇰🇷呢次夜晚黎到都要排左阵队先入到。店舖总共有9款拌饭俾大家选择嘅,而我哋今次就拣咗以下呢两款😋➖➖➖特级牛颈脊拌饭 $88牛颈脊嘅熟度啱啱好,咬落去唔会韧,而且好足料,牛嘅份量足够,每啖饭都会食到牛肉,配合秘制照烧汁同芝麻,捞埋蛋汁食都好滋味🥰➖➖➖香烤猪五花拌饭配辣酱 $68啖啖猪肉食落去好Juicy,亦都煎到好香,个人钟意食辣配合麻辣酱食落去好味🫣饭粒非常分明,食到底仲有饭焦添🙌🏼➖➖➖秘制泡菜酱拌饺子🥟 $26/2只饺子外层炸到金黄色,食落去香脆可口🥰粒粒都系大大粒胀卜卜,咬落去仲会爆汁,配合埋酸酸甜甜嘅泡菜酱食落十分之惹味😜➖➖➖服务: 7/10卫生:7/10环境 :7/10回头指数:6.5/10地点:元朗凤攸南街3号好顺景大厦一座地下3号铺 (港铁元朗站A出口,步行大约10分钟)中意嘅朋友仔记得Like&follow @all_day_eateateat 🥰➖➖➖#香港好去处 #香港美食 #香港打卡 #食好西 #all_day_eateateat#foodphotography #foodie #hkfoodie
特级牛颈脊拌饭 $88

香烤猪五花拌饭配辣酱 $68

秘制泡菜酱拌饺子🥟 $26/2只

服务: 7/10
卫生:7/10
环境 :7/10
回头指数:6.5/10
地点:元朗凤攸南街3号好顺景大厦一座地下3号铺
(港铁元朗站A出口,步行大约10分钟)