☞ 追踪 @foodbitxh.__ 留意更多吃喝玩乐资讯‼️-人气韩式咖啡店系时代广场开左新分店,之前食过觉得唔错,所以同大家试下新店开张,质素同以前有冇太大分别先‼️GoGoGo✨-💠明太子蟹肉饭卷一份8件,每件都铺满明太子酱同蟹肉,饭的分量唔算太多,两至三人share就岩岩好喇❣️-💠啖啖蟹肉千层面千层面每一层都沾满酱汁,但系入口唔会过分淋身。面头系蟹肉同蟹酱,蟹味非常之浓郁-💠韩式奶油排骨锅排骨锅有香浓奶油味,中和左韩式辣酱的辣味,排骨煮得好淋而且入晒味,底部仲有年糕同粉丝,嗦汁一流✨-💠芬芳提子窝夫超好食的窝夫🉐即叫即做,入口外面脆身,内里软熟,加上面头有黑加仑子同香印提子,果香味超浓🙈-💠香印提子奶盖绿茶💠济州柑橘乳酸梳打-📍 Terrace in seaside (时代广场) (铜锣湾)@terrace.in.seaside.hk 铜锣湾勿地臣街1号时代广场9楼922-923号舖-#hkfoodie #hkeat #hkig #hkfood #hkgirl #香港美食 #instafood #hkfoodblogger #打卡美食 #instamood #香港好去处 #打卡餐厅
💠明太子蟹肉饭卷
💠啖啖蟹肉千层面
💠韩式奶油排骨锅
💠芬芳提子窝夫
💠香印提子奶盖绿茶
💠济州柑橘乳酸梳打
@terrace.in.seaside.hk
铜锣湾勿地臣街1号时代广场9楼922-923号舖
#hkfoodie #hkeat #hkig #hkfood #hkgirl #香港美食 #instafood #hkfoodblogger #打卡美食 #instamood #香港好去处 #打卡餐厅 ##铜锣湾美食 #铜锣湾cafe 相机食先 #香港美食指南 #香港美食日记 #香港美食推介 #香港打卡 #餐厅推介#假日好去处 #香港必吃 #香港美食 #香港好去处 #香港探店 #香港旅游攻略