2025-01-16
之前经过已经想试吓呢间新开嘅餐厅,终于今日嚟咗试!环境真系好舒服,灯光柔和,气氛好放松,非常适合同朋友lunch或者自己静静地食一餐~😋✨★̆̈ SR Meal Box - Chicken Bite $78 🍗🍱 呢个韩式饭盒真系抵食又丰富!入面有4件无骨嘅韩式甜辣酱炸鸡,外脆内嫩,甜辣酱香得嚟又唔太辣。个便当仲有沙律菜、菠菜、芽菜、黑豆、白饭鱼、韩式煎蛋卷,再配白饭同炒粉丝!啱晒我呢啲每样嘢都想试少少嘅人,满足感爆棚 🤤✨★̆̈ Clams Soup Noodles $88 🍜🐚 手工制作嘅面条烟韧有咬口,汤底用鳀鱼熬制,配埋蛤蜊、翠玉瓜同红萝卜,味道清甜,仲有啖啖海鲜味,饮完汤都唔会觉得腻 💕★̆̈ Beef Radish Soup $25 🥩🥣 呢个汤真系必点!用牛肉、萝卜、洋葱同韩国鳀鱼高汤熬制,汤底清甜又唔会太浓,牛肉味啱啱好,完全唔会掩盖汤嘅鲜甜味,仲非常足料,饮完超暖胃!👍餐厅入面仲有好多韩式饭卷/前菜/嘢饮可以买,冷冻柜入面仲会有韩牛添 🤣
★̆̈ Clams Soup Noodles $88 🍜🐚
★̆̈ Beef Radish Soup $25 🥩🥣