2022-12-13 61 浏览
▪️ 二人套餐 Ver. 4 💲3661️⃣ 菠萝烟肉和牛汉堡扒2️⃣ 芝士蛋蒜和牛汉堡扒侍应得知我地初次到访,会首先示范一次🍳之后自己就Cooking Mama上身,即刻动手去切、压同埋煎,手忙脚乱得黎都几好玩😌侍应又会贴心帮忙换热石,不过热力真系非常强劲,要小心啲油会弹到手🙌🏻另外要赞抽风系统做得几好,都冇咩油烟味🫢两款既分别在于有一款铁板蛋浆加上菠萝烟肉,另一款加上芝士同蒜片,前者会系比较清新,后者就岩重口味人士🧄和牛汉堡扒边位会带点焦香,入口软嫩,但始终油脂感重,食返跟餐椰菜沙律同面豉汤先可以大大降低油腻感🥙3️⃣ 芝士泡豚丼饭面头系炙烧过既芝士,加上大量既泡菜同埋辣油,辣度比预期中高🌶️配上薄切豚肉,而且饭既份量都唔少,唔驶担心会唔够饱🐷4️⃣ 百香果特饮 💲+18 (跟餐);39本身个餐包两罐罐装饮品,我地加左钱做特饮,见到劲大杯起码系坊间既Double都真系呆左🙀饮落好重百香果味,清甜解渴,不过如果甜度低返啲会更好🫣4️⃣ 巨峰提子特饮 💲+18 (跟餐);39呢杯甜度相对无咁高,有淡淡既提子香🍇🔎 整体评分(7/10)
▪️ 二人套餐 Ver. 4 💲366

1️⃣ 菠萝烟肉和牛汉堡扒
2️⃣ 芝士蛋蒜和牛汉堡扒

3️⃣ 芝士泡豚丼饭

芝士泡豚丼饭

4️⃣ 百香果特饮 💲+18 (跟餐);39

百香果特饮   +  巨峰提子特饮

4️⃣ 巨峰提子特饮 💲+18 (跟餐);39

呢杯甜度相对无咁高,有淡淡既提子香🍇

🔎 整体评分(7/10)
芝士泡豚丼饭
百香果特饮   +  巨峰提子特饮