2024-03-05
星期六最岩就系放松下, 而去Cafe饮茶咖啡食个午餐就系我其中一样令我放松既选择, 呢间Overlap由佢装修到开业我都一直有留意, 今日终于黎试下喇, 佢有outdoor位置, 所以我地带狗狗黎都完全冇问题, 而内里装修以白色为主, 环境都几舒缓!佢地假期收7点但5点尾都仲好多人入去😂好在我地等左一阵就有位喇1/ 明太子海胆忌廉蟹籽肉阔蛋面 $128满满既明太子加上忌廉成为呢个面既主要味道, 味道非常浓郁, 口感亦好丰富, 蛋面蛋味都几浓而且令人食左完全唔会有罪恶感👍🏾2/ 炙烧带子鲑鱼卵龙虾汁阔蛋面 $118好多鱼子, 而且粒粒弹弹加上酱汁整个蛋拉面埋一齐食超Juicy!! 而佢既带子轻轻煎过好嫩又香口🥹3/ 抹茶拿铁 $52我地坐outdoor望住街境, 但餐厅播住韩国既流行歌, 感觉好似与世隔绝👍🏾 抹茶香, 岩哂冻既天气暖一暖4/ Mocha配燕麦奶 $57Mocha转丄用燕麦奶多左一份甜香, 唔知点解我仲饮到淡淡既焦糖味, 整杯感觉好Sweet😊
1/ 明太子海胆忌廉蟹籽肉阔蛋面 $128
2/ 炙烧带子鲑鱼卵龙虾汁阔蛋面 $118