2023-05-08 1119 浏览
自从转工后好少踏足黄埔了,原来有间走型格路线既Salon +Cafe @duetcups @duetcuts ,都几好㖞😂整头前可以食d野,整完又可以饮杯啡!不过我今日黎到夜晚了,先来个晚餐,下次先黎试下整头!洋葱汁蘑菇芝心牛蛋汉堡(期间限定)$118厚厚既牛肉汉堡🍔加芝士同一只性感既蛋,洋葱汁同个汉堡好夹甜甜地中和左汉堡既油腻感!而且唔系配薯条而系薯角,佢唔系跟普通茄汁既而系有四款酱汁比你选择(蛋黄酱/番茄酱/烧烤酱/巴马臣芝士)我更喜欢😘炸鸡烟肉芝士窝夫$118佢𠮶只性感既蛋黄哥想点呢?好令人有犯罪行为,劲想笃爆佢😂窝夫够脆口都够蛋香,烟肉煎得不错啱啱好唔会太干,件炸鸡有点惊喜外层脆脆鸡肉爆汁,Yummy Yummy !娘惹喇沙阔条面$98阔条面每条都沾满喇沙酱汁,甜甜辣辣(都几辣😂),但真心好惹味,食完一啖又想再食一啖𠮶种,虾就够大只肉质都几好,但亮点在阔条面😂真系停不了口架!饮品我地叫左杯Tonick同冷萃苹果茶,下次先点佢地既咖啡试下!** 环境好轻松舒服,如果经开黄埔我都会想坐底饮杯咖啡食个Bagel❤️

洋葱汁蘑菇芝心牛蛋汉堡
(期间限定)$118