2024-04-13
门面系间冻肉店,有卖Dry-Aged牛肉同好多款唔同嘅冻肉,果然系韩牛专门店😍 而另一边都有买韩式外卖即叫即走,亦有个厨房整炸鸡、煎饼等等。紫菜饭卷、炒粉丝都放晒喺display柜,因为每日新鲜制卖晒就冇,所以夜少少就要睇彩数先买到自己钟意嘅味道喇烤牛肉紫菜饭卷 $53份量好多有几层,一个人食得轻盈啲绝对够饱,但当然食埋其他小食更开心☺️ 甜辣无骨炸鸡 S $48炸鸡只有原味同甜辣味,呢只偏甜唔会太辣,外脆内软好Juicy海鲜煎饼 $58剪好一块块放入盒,盒盖都有开窿以防倒汗水,海鲜细细旧系煎饼上,有八爪鱼、墨鱼、虾仁等等,煎饼质地好soft酱腌烤牛肉午餐盒 $78呢个午餐盒超级丰富!除咗有一件我本身都15/16好想叫嘅杂菜煎蛋卷,仲有个汤同有齐三款好受欢迎嘅韩式腌菜,佢哋自制嘅泡菜偏辣好开胃菠萝汁 $10韩国牌子酸酸甜甜,衬口味偏浓嘅韩国菜就啱晒
烤牛肉紫菜饭卷 $53
甜辣无骨炸鸡 S $48
海鲜煎饼 $58
酱腌烤牛肉午餐盒 $78
菠萝汁 $10
韩国牌子酸酸甜甜,衬口味偏浓嘅韩国菜就啱晒