2024-10-03
🌟 **李家** 一踏入李家,就被天花板上靓靓嘅天灯吸引,彷佛置身于梦幻世界✨。呢度嘅环境温馨又舒适,真系好适合同朋友聚餐🍽️。我哋点咗**蜂蜜大蒜炸鸡**🍗,外皮金黄酥脆,淋上香甜嘅蜂蜜同浓郁嘅大蒜酱,口感层次丰富,食过一次就难以忘怀!接住嚟系**花蛤刀削面**🍜,面条滑顺Q弹,搭配新鲜花蛤,汤底鲜美,真系一试成主顾!仲有**石锅盖饭**🔥,热腾腾嘅石锅中,米饭散发出香气,配上各种时蔬同肉类,每一口都充满幸福感😍。最后,我哋仲点咗**双拼饺子**🥟,饺子皮薄馅多,搭配特制酱汁,咬落去满嘴鲜美,真系一口接一口!总括而言,李家唔单止提供美味嘅佳肴,仲有舒适嘅用餐环境,绝对值得再次光临!👍**李家** Shop 3, 1/F 180 Shaukei Wan Road, HK
**李家**
Shop 3, 1/F