2022-09-15 394 浏览
要喺中环坐低食个好啲既韩国野食应该无其他选择~得obp个海鲜煎饼好惊喜!!做到脆边但中间又够fluffy,fluffy得嚟又唔系行空气感,足料同面粉味好香,最钟意系佢夹左好多up 唔出名既蔬菜!同去韩国食烧肉一样,永远有好多菜俾你包肉但认唔到菜名,呢part 好有韩国感🤡虽然佢有cocktails不过完全无兴趣,反而个damun makgeoli好好饮!!!!劲杰好似乳酸咁,败笔在其实佢可以倒完落个traditional樽度先拎出嚟,唔使喺我面前开埋先倒落去。。。感观上应该会好好多。又,其实唔可以叫佢做隐世酒馆,因为事实佢一啲都唔laid back,只系个入口有啲难揾咁解~不过佢style完全食中班abc想食韩国野,meanwhile唔知有韩国街,既心,抵佢出名。
要喺中环坐低食个好啲既韩国野食应该无其他选择~得obp