2022-05-30
平时真系比较少会行过尖东呢边食饭,不过朋友话呢间韩式料理系韩国人打理,同埋酱油蟹超好食,所以就嚟咗🤪🤣入座𠮶阵时见到好多枱都系韩国人喺度食紧饭感觉真系好似去咗韩国嘅传统餐厅一坐低谂住食下韩国嘅餐前小菜,点知除咗小菜之外,佢哋仲送咗个铁板蛋饼俾我哋食🤣喺香港好少食酱油蟹,通常都系去韩国旅行先至会食,但系佢嘅酱油蟹超多蟹膏,完全冇谂过会咁丰富👍酱油蟹嘅set仲配咗紫菜捞饭,我最钟意😍跟住我哋仲嗌咗个海鲜拼盘,实行嚟个海鲜之夜🦐🦀🦑,老实讲真系唔知道点样烧海鲜,好少会韩烧烧海鲜,谂住叫waiter教下我哋点烧,点知佢落手帮埋我哋烧真系好Service🤩虎虾好大只😍🦐烧出嚟好香,啲肉仲好弹牙,之后仲烧埋个虾头,好多膏超好味👍另外芝士带子都好好味!超多芝士,个带子好Juicy💦烧鱿鱼原只放落去已经cover晒成个韩烧嘅铁板,烧到啲鱿鱼须㶶㶶哋好香口,点埋佢哋秘制嘅酸辣汁超好味👍跟住我哋仲嗌咗个芝士炒年糕,呢个味道同平时韩国料理食嘅味道有少少唔同,感觉有少少似食紧pizza味嘅芝士年糕🤣😍🦀🦑🦐由头食到尾,成个餐好丰富,同朋友食到捧住个肚走,可惜最后我哋食唔晒啲海鲜,有少少嘥咗,但系呢度啲食物质素
酱油蟹嘅set仲配咗紫菜捞饭,我最钟意😍
另外芝士带子都好好味!超多芝士,个带子好Juicy💦
🦀🦑🦐由头食到尾,成个餐好丰富,同朋友食到捧住个肚走,可惜最后我哋食唔晒啲海鲜,有少少嘥咗,但系呢度啲食物质素真系唔错👍service又好好👍下次一定会再嚟🤣