2022-08-29 956 浏览
想试呢间好耐㗎喇,今日朋友放假终于可以陪我嚟试吓。系属于一间韩式澡堂设计嘅Cafe,加上一系列韩式fusion菜,真系有啲错觉喺韩国咁😍我哋拣咗一个High tea set 二人份量 ,🈶️16件咸甜点,tea set有好多款甜品,Macaron、croffle 、士多啤梨吉士挞、红豆挞、芒果奶冻…..完全满足晒我嘅甜品🍮瘾。包两杯自选饮品,拣咗雪岳山&蓝柑橘白桃梳打特饮好想食鱼糕年糕汤 ,所以都嗌咗一个,汤嘅味道系同我喺韩国食嘅一模一样㗎😋,份量都正常,不过我钟意啲汤系超热𠮶种,如果热返少少就Perfect啦见到食评好多人食呢个炸韩国午餐肉条,我哋当然都要试吓🤣呢个卖相💯,用罐装住上好别,而且炸到非常香脆,配埋酱点嚟一齐食真系食唔停!Tiramisu牛角酥窝夫系即叫即整㗎,超级香脆,Tiramisu冻croffle热,入口双重口感🤤果然系招牌餐厅入面有一幅烧酒墙,劲想去影相📸️但附近都坐满晒人🥺唯有下次再去过🤟🏻
想试呢间好耐㗎喇,今日朋友放假终于可以陪我嚟试吓。

High tea set

我哋拣咗一个High tea set 二人份量 ,🈶️
包两杯自选饮品,拣咗雪岳山&蓝柑橘白桃梳打特饮
High tea set
雪岳山