2019-02-14 60 浏览
早几日行元朗花市经过见到呢边开咗几间新餐厅,位置就喺大桥后面安宁路嘅新商场,见到其中一间主打韩式火锅任食放题,所以安排呢日嚟试下同其他火锅放题有咩唔同门口标志好养映眼有多款套餐同汤底选择,都系食90分钟,呢日系闲日但未够7点差不多已经坐满人,待店员带我们入坐之后细心讲解,原来食物是由电动路轨输送,先用枱面嘅 I pad点选,跟住点选嘅食物就会好快🚄走到你面前食物随点选外仲可以喺自助吧选择食品及饮品净计罐装饮品已经有十几款,甜品有豆腐花同布甸转个弯又有汽水同转个弯又有汽水咖啡☕️茶同雪糕🤤蔬菜🥬同菇丸类都有好多种响玲豆卜拉面都有另外有几款韩式小食同Kimchi,酱油蒜粒辣椒🌶️粒芝麻酱样样齐,最啱混酱嘅人个煲系用韩剧成日见到用嚟煮面嘅牛肉望落偏肥,但牛味十足,我觉得比连锁XX火锅放题更好食呢个系五花肉,油香满载口腔,肉味香浓但唔会有猪腥味,值得一试鸡肉大大件又够嫩滑,另外仲有虾、带子、青口、小鱿鱼等等,带子同鱿鱼细细只但都好好食,另外推介一定要试拉面🍜,个别包装口感弹牙真心觉得呢度好食放集团式,地理位置方便,价钱中等,店员都好有礼貌同好细心帮忙希望能够保持水准,值得一试
门口标志好养映眼

食物随点选外仲可以喺自助吧选择食品及饮品
转个弯又有汽水咖啡☕️茶同雪糕🤤
蔬菜🥬同菇丸类都有好多种
响玲豆卜拉面都有

个煲系用韩剧成日见到用嚟煮面嘅
牛肉望落偏肥,但牛味十足,我觉得比连锁XX火锅放题更好食