2019-06-28
临近月尾同weekend决定食好少少、慰劳自己呢个月以黎既辛劳记得呢间柳氏家有得食炒鸡+烧肉任食,岩哂唔中意食粉面饭既我~未够12点去到餐厅岩岩开门仲未有客,加上呢个商场lunchtime主要做打工仔同学生生意,好似包左场咁100分钟任食人头148,有唔同口味既炒鸡拣,又有得免费配饭/面/年糕。落完单先食啲蔬菜打下底沙律菜非常新鲜爽脆,咬落去仲有水份,蕃茄仔好清甜无草腥味主角炒鸡依家转左预先煎熟,只需翻热同蔬菜拌炒就食得,唔怕炒唔熟食左生鸡,又快啲食得,100分钟绝对够食唔洗赶头赶命炭烤味系最辣果款,食落似烤肉汁,辣中带少少甜,好香口惹味炒鸡用鸡扒部位,肉质嫩滑弹牙。食够炒鸡可以同店员讲转烤肉,呢度附上吸油纸,隔除多余油份感觉无咁肥腻出面自助吧仲有海鲜、肉类同蔬果等烧烤配料任拎。牛肉片偏肥左啲,反而猪梅头片、鸡胸肉腌得咸甜适中、厚肉得黎又够软熟帆立贝同海虾大只又弹牙,无雪藏味。仲有得自制乳酪雪糕,饱哂值得一赞既系门口有衣物清新剂,食完lunch返工返学都唔怕大味臭亲隔离
落完单先食啲蔬菜打下底
沙律菜非常新鲜爽脆,咬落去仲有水份,蕃茄仔好清甜无草腥味
出面自助吧仲有海鲜、肉类同蔬果等烧烤配料任拎。
帆立贝同海虾大只又弹牙,无雪藏味。
仲有得自制乳酪雪糕,饱哂