2024-02-16 55 浏览
上星期同卡佬去屯门马莎买新年礼盒买到一袋二袋想快d返屋企放低d嘢佢所以就系屯市揾外卖买返屋企食见到有间新开嘅韩式外卖+堂食店这间外卖比起堂食更划算还不用加一收费二话不说的睇餐牌拣午餐即刻叫返只炸鸡食先🤭我地拣咗几款好耐无食嘅韩式食品❤️原味无骨炸鸡➡️其实有半份鸡买,但一份抵d,我地人多点了一份,好大份,件数都唔少,好抵食➡️无骨炸鸡食起上嚟确系爽,唔使怕小朋友食到鸡骨➡️外卖回家都依然香脆美味,绝对值得一赞👍🏻➡️原味我地班仔个个都啱食,下次等我试下其他味❤️烤猪肉便当➡️烤猪肉与洋葱及甘笋丝一起炒,好香甜➡️便堂盒内还有多款前菜,分别有玉子、鱼糕、辣鱿鱼、泡菜、芽菜、波菜及棷菜沙律,实在丰富,特别要赞辣鱿鱼,够香口味美➡️唔知点解佢地嘅米饭煮得好好食,我食哂盒饭🙈❤️牛肉紫菜饭卷➡️一条长长的包装,一盒有11件,食完真系可以唔使食饭了🤣➡️超爆饀料的饭卷,牛肉份量很多,还有蛋丝、甘笋丝、青瓜及黄萝卜,吃后很饱足😋💁‍♀️卡卡食后赞:不得不赞喺我地拎外卖时包装保温真系做得好好送餐出嚟嘅时候系好热心谂咁热焗喺个纸盒入面会唔会腍哂兼出水经过接近半小时的车程估唔到系完全系像刚新鲜炸出来一样虽然已经无咁热但完全无出倒
上星期同卡佬去屯门马莎买新年礼盒
二话不说的睇餐牌拣午餐
即刻叫返只炸鸡食先🤭
我地拣咗几款好耐无食嘅韩式食品

❤️原味无骨炸鸡
➡️无骨炸鸡食起上嚟确系爽,唔使怕小朋友食到鸡骨
➡️外卖回家都依然香脆美味,绝对值得一赞👍🏻
➡️原味我地班仔个个都啱食,下次等我试下其他味

❤️烤猪肉便当
➡️烤猪肉与洋葱及甘笋丝一起炒,好香甜
➡️唔知点解佢地嘅米饭煮得好好食,我食哂盒饭🙈

❤️牛肉紫菜饭卷
➡️一条长长的包装,一盒有11件,食完真系可以唔使食饭了🤣