韩式炸鸡外卖店🐔HAHA CHICKEN 하하치킨ʕ๑'ㅅ'๑ʔ‧˚ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ⸝⸝‪⸝♡Haha Chicken 主售各种特色口味炸鸡🍗原味、蒜香酱油、芝士、甜辣、香辣等等口味✨🧡甜辣炸鸡餐💲5️⃣0️⃣❤️香辣炸鸡餐💲5️⃣1️⃣估唔到啲鸡件咁大嚿 仲要系无骨鸡正呀( ´͈ ᵕ `͈ )♡炸鸡真系啖啖肉 鸡肉都几嫩滑 唔干✨甜辣炸鸡 甜甜地咁几好味 唔会太辣!以甜味为主 好有韩式风味 岩哂我呢啲唔食辣嘅人.香辣炸鸡就更加惹味十足 都有中辣咁上下嘅程度~如果食到辣嘅人拣叫呢款就就岩哂啦‎|•'-'•)و跟餐可以配卡邦尼饭/安东鸡饭 但咁啱当日我哋食冇货(˶ฅωฅ˵)所以只可以要紫菜饭/唔要饭转多一件鸡~希望有机会可以试下佢地个饭~💛原味饭卷💲3️⃣5️⃣🤎吞拿鱼饭卷💲4️⃣2️⃣两个饭卷都系即叫即整的 全人手制造✨主要食材有🔸黄萝卜🔹红萝卜🔸牛蒡🔹青瓜🔹鱼片🔸蟹柳🔹紫菜🔸珍珠米如果系吞拿鱼饭卷就会加埋吞拿鱼同蛋黄酱!饭卷冇太多调味 但食材够多 口感都几丰富~两间分店 长沙湾只做外卖 西九分店可堂食/外卖!⸝⸝‪⸝♡ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ʕ´•ᴥ•`
韩式炸鸡外卖店🐔HAHA CHICKEN 하하치킨
Haha Chicken 主售各种特色口味炸鸡🍗
原味、蒜香酱油、芝士、甜辣、香辣等等口味✨

🧡甜辣炸鸡餐💲5️⃣0️⃣
❤️香辣炸鸡餐💲5️⃣1️⃣
炸鸡真系啖啖肉 鸡肉都几嫩滑 唔干✨
甜辣炸鸡 甜甜地咁几好味 唔会太辣!
以甜味为主 好有韩式风味 岩哂我呢啲唔食辣嘅人.
香辣炸鸡就更加惹味十足 都有中辣咁上下嘅程度~
如果食到辣嘅人拣叫呢款就就岩哂啦‎|•'-'•)و

所以只可以要紫菜饭/唔要饭转多一件鸡~
希望有机会可以试下佢地个饭~

💛原味饭卷💲3️⃣5️⃣
🤎吞拿鱼饭卷💲4️⃣2️⃣
两个饭卷都系即叫即整的 全人手制造✨
主要食材有🔸黄萝卜🔹红萝卜🔸牛蒡🔹青瓜
🔹鱼片🔸蟹柳🔹紫菜🔸珍珠米
如果系吞拿鱼饭卷就会加埋吞拿鱼同蛋黄酱!
饭卷冇太多调味 但食材够多 口感都几丰富~

两间分店 长沙湾只做外卖 西九分店可堂食/外卖!
⸝⸝‪⸝♡ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ʕ´•ᴥ•`ʔ ‧˚
📍HAHA CHICKEN 하하치킨
深水埗钦州街37号西九龙中心8楼F71-72号舖