2023-03-02
位于朗豪坊 既然Lab 10主打【90分钟韩式无烟烧肉放题】,性价比非常高,有不同的放题套餐可以选择,主打牛类,有好多牛既不同部位可以选择,当然亦有猪,鸡,海鲜,蔬菜类,食物种类多余天上繁星,另外更有熟食,甜品,汤,沙律亦可以任食,绝对啱晒大胃王👍🏻👍🏻我哋点咗中价位嘅Supreme Set,就可以食齐晒以下所有食物😋😋🐮牛类美国安格斯牛板腱 |美国安格斯牛肩肉美国安格斯牛脊肉 |美国安格斯一口牛韩式梨汁牛五花 |韩式烧汁牛排 | 厚切牛舌首尔牛肋条 |英国特选牛仔骨🐷猪类韩式猪五花 | 秘制猪肋骨 |英国特级猪排蜜汁猪肋粒 | 香葱猪梅花肉韩式甜辣鸡亦 | 韩式酱烧鸡肾青柠鸡排🦪海鲜广岛蚝 | 蚬 | 鱿鱼 |虎虾🥗蔬菜翠玉瓜 | 鸡肶菇 | 牛油杂菇 | 冬菇 | 茄子 | 粟米✨小食 ·饭 ·汤 · 甜品唐扬炸鸡 | 肉酱意粉 | 薯条 | 粟米炸鸡块意式芝士饭球 | 韩式豆腐汤无限添加酱菜酱油饭绵花糖 | 布朗尼 |烧年糕配红豆用黄豆粉🥤饮品可口可乐 | 零系可乐 |青苹果梳打青柠梳打 | 士多啤梨梳打 |西柚梳打粼情果梳打 |菠萝梳打✨值得一题,食完个新完全系冇油烟味✨
🐮牛类
🥤饮品
可口可乐 | 零系可乐 |青苹果梳打
青柠梳打 | 士多啤梨梳打 |西柚梳打
粼情果梳打 |菠萝梳打
✨值得一题,食完个新完全系冇油烟味✨