2019-04-08
最近都系食火锅或者麻辣烫,好少选择其他嘅嘢食,谂谂吓今日都要食返啲韩国菜,韩烧就系首选啦!(。・ω・。)ノ铜锣湾嘅选择真系好多,韩烧都有好多间㗎,不过就被依度嘅餐牌吸引住,芝士炒年糕拉面真系好吸引!(≧∇≦)我同朋友两个人嗌咗烤肉达人套餐,二人套餐来讲佢嘅款式都算多,而且都好丰富,另外在嗌咗我最期待嘅芝士炒年糕拉面!!(●°u°●) 」落左单之后佢就会上前菜,除咗最基本嘅泡菜,海带之外,仲有芽菜,萝卜,沙律等等最开心嘅事佢可以无限refill!呢个烤肉达人套餐有牛有猪,上菜嘅时候我都吓一跳,原来份量都唔少,而且肉质都好靓!佢每一个部位都有俾我哋,一个二人套餐可以食晒猪同埋牛嘅唔同部位,其实都几好!我最推荐嘅就系牛肉个一边,肉嘅色泽好靓,而且线条好分明!脂肪同埋肉嘅比例做得好好唔会话好肥!食落去真系感觉到好香嘅牛肉,而且好容易入口!之后就系我最期待嘅芝士炒年糕拉面,佢芝士嘅份量好足够,拉丝嘅效果都做得好好,而且面嘅份量都好多,同朋友两个人食都好够啊!,佢嘅酱汁唔太辣,好开胃!ψ(`∇´)ψ
最开心嘅事佢可以无限refill!
食落去真系感觉到好香嘅牛肉,而且好容易入口!